Суспільство

Ремонт мосту над Десною майже завершено (Фото)

За інформацією товариства з обмеженою відповідальністю «Трансстройкапітал», що виконує роботи з капітального ремонту металевого мосту через р. Десна на автомобільній дорозі місцевого значення О251303 Новгород-Сіверський – Бирине, км 3+120, у рамках програми Президента України «Велике будівництво», капітальний ремонт майже завершено. Залишилося здійснити демонтаж баржі та обробити анти-грибковою рідиною дерев’яні перила.

Понтонний міст через р. Десна побудований з використанням наплавного мосту НЖМ – 56 та має довжину — 88 метрів. Понтони тримають якорі (по одному якорю на кожну пару понтонів), вагою 2,5 тони кожний, закріплені на дні та вздовж берега. Розвідна частина мосту розміщена на чотирьох парах понтонів. Міст спроєктовано та побудовано таким чином, що не потребує розведення при проходженні осінньої шуги, розведення здійснюватиметься лише під час весняного льодоходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цього року продовжиться ремонт дороги від Нового Бикова до Монастирища (Фото)

Спеціалісти товариства з обмеженою відповідальністю «Трансстройкапітал» несуть повну відповідальність за збереження частин мосту до моменту передачі моста Замовнику (управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації) .

Експлуатація мосту до моменту передачі Замовнику – ЗАБОРОНЕНА.

Відповідні дорожні знаки встановлені.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Новгород-Сіверська РДА

Ще статті по темі

Back to top button