Рецепт класичного глінтвейну для понеділкового релаксу
В останній понеділок 2016 року хочеться не думати про роботу, а вже зануритися у новорічний настрій і відпочивати.
Тому ввечері радимо побалувати себе чашкою ароматного глінтвейну за класичним рецептом і розслабитися: свято вже зовсім скоро!
Щоб приготувати глінтвейн, тобі знадобиться:
червоне сухе вино – 1 пляшка (750 мл)
чорний перець горошком – 5 шт.
гвоздика – 3 шт.
кориця – 2 палички
Класичний рецепт яблучного крамбла:
аніс у зірочках – 1 шт.
кардамон – 1 дрібка або стручок
апельсинова цедра – 2 смужки
мелений імбир – 1 ч. л.
лимонна цедра – 1 смужка
розмарин – 1 гілочка
цукор – 70 г
Готуємо!
Усі прянощі склади в каструльку і залий червоним вином. На повільному вогні, не доводячи до кипіння, вари вино зі спеціями близько години. Щойно від поверхні почне підніматися пара, накрий глінтвейн кришкою і вимкни вогонь. Глінтвейн має настоятися щонайменше 10-15 хвилин! Для збереження тепла можеш укутати каструлю рушником!
Унікальність цього напою в тому, що його практично неможливо зіпсувати! Співвідношення прянощів ти можеш вибрати абсолютно будь-яке, на свій смак.
Джерело: «Новый канал»