Суспільство

Родині загиблого військового з Чернігівщини надали матеріальну допомогу (Фото)

Представники військово-цивільної спілки «Бойове Братерство України» з Чернігова та місцевий аграрій вирішили надати допомогу сім’ї полеглого на сході України військового розвідника Євгена Ареф’єва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родині загиблого військового з Чернігівщини передали відзнаку “За оборону Луганського аеропорту”

«Ми відвідали цю сім’ю, зокрема його маму Валентину Єфимівну, дружину Тетяну та сина Віталіка. Дуже приємно, що до цього долучився мій друг, місцевий аграрій – Володимир Загаба та передав родині безоплатно 150 кілограмів картоплі. Водночас я приніс подарунки та солодощі своєму «хресному побратиму», маленькому Віталіку. Проєкт «Хресний побратим» передбачає закріплення за дітьми полеглих українських захисників до 16 років воїнів нашої спілки. Ми і в подальшому надаватимемо всіляку допомогу нашим військовим і особливо родинам загиблих, адже вони насамперед її потребують», – каже учасник АТО/ООС, колишній розвідник, член військово-цивільної спілки «Бойове Братерство України» полковник запасу Сергій Бачурін.

Водночас Сергій Бачурін вручив почесну нагороду аграрію Володимиру Загабі від керівництва військово-цивільної спілки «Бойове Братерство України» за плідну співпрацю в підтримці українських захисників і членів їхніх родин.

Ігор Березинський,

спецкореспондент Інформагентства МО України АрміяInform

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button