Суспільство

Рокіровка в «царстві електрики»: в «Чернігівобленерго» нові призначення

ПАТ «Чернігівобленерго» змінило склад Правління.

Згідно з рішенням Наглядової ради, з 27 травня 2016 року ПАТ «Чернігівобленерго» змінило склад Правління Товариства, оскільки з 26 травня склали свої повноваження члени Правління — фінансовий директор Руслан Стройний та заступник фінансового директора Юлія Гордієнко.

Сьогодні Голова Правління ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткач представив колективу підприємства нових членів правління — фінансового директора Сороку Ірину Василівну та заступника фінансового директора Наталію Цокурову.

Голова правління повідомив, що відсьогодні Товариство працює в штатному режимі. Абонентські відділи приймають та обслуговують споживачів, квитанції в найоперативніші терміни адресно надійдуть всім абонентам, в тому числі і у найвіддаленіших населених пунктах. Товариство виконає всі свої технічні зобов‘язання з приєднання електроустановок нових споживачів до електромереж компанії, буде поповнено аварійний запас, придбане паливо та необхідні виробничі матеріали для здійснення сталого обслуговування енергоустаткування, відновиться інвестування у модернізацію енергогосподарства області.

 

Біографічна довідка.

Сорока Ірина Василівна, 1978 р.н. Освіта вища, закінчила Чернігівський державний технологічний університет за спеціальністю «облік і аудит», економіст. Має 15 річний досвід роботи на підприємствах паливно-енергетичного комплексу.

2001-2006 рр. працювала економістом фінансового управління ВАТ ЕК «Чернігівобленерго»;

2006-2009 рр. очолювала фінансове управління ВАТ «Чернігівгаз», обіймала посаду заступника голови правління з економіки та фінансів;

2009-2010 рр. – начальник економічного управління ВАТ «Закарпатгаз»;

2011-2015 рр. — економіст ПрАТ «Альба Україна»,  керівник відділу економіки в консалтинговій установі;

2015-2016 рр.- начальник відділу регуляторної політики ПАТ «Вінницяобленерго».

 

Цокурова Наталія Василівна, 1977 р.н. Освіта вища, закінчила Чернігівський державний технологічний університет за спеціальністю «Фінанси», економіст.

У підприємстві «Чернігівобленерго» працює з 1998 року.

1998-2001 рр.- бухгалтер ВАТ ЕК «Чернігівобленерго»;

2001-2006 рр. – начальник сектору обліку розрахунків із заробітної плати ВАТ ЕК «Чернігівобленерго»;

2006-2009 рр. – начальник відділу тарифної політики;

2009 -2016 рр. – начальник відділу економічного аналізу та планування.

Нагадаємо, півторарічний конфлікт, який тривав між членами правління ПАТ «Чернігівобленерго», в квітні досяг свого апогею. Майже два місяці підприємство практично було паралізоване через деструктивну позицію колишнього фінансового директора Стройного Р.В., в результаті було призупинене матеріально – технічне забезпечення всіх напрямків роботи, споживачам електроенергії протягом місяця не надавалися квитанції на оплату , а в колективах енергопідприємства тривала напружена атмосфера. В результаті конфлікт вийшов за межі області, працівники «Чернігівобленерго» зверталися і до акціонерів, і до представників місцевої влади, і до народних депутатів, дійшли до рівня Верховної ради. Наприкінці травня акціонери Товариства «Чернігівобленерго» прийняли рішення звільнити з займаних посад фінансового директора Стройного Р.В та його заступника Гордієнко Ю.Д.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button