Суспільство

«Розбір польотів» в ОДА: у Чернігові вирішують, що робити з дівчатами-забіяками

Головний поліцейський Едуард Альохін під час круглого столу повідомив, що дівчата, які побили підлітка, отримають реальне покарання.

«Тут сьогодні прозвучали нотки помилування та невинності. Та я іншої думки. Винні мусять бути покарані, можливо, не по максимуму, не найжорсткіше, але реально, – повідомив Едуард Альохін.

Микола Кулеба натомість звинуватив поліцію у байдужості.

«Я не згоден із вами. Через кілька років вони відбудуть покарання та повернуться в суспільство. Якими? – запитав Кулеба. – У місті усі знають, де це все відбувається. Знають навіть, хто там збирається і коли. А де в цей час поліція? Чому патруля там немає? Давайте не замовчувати. Кількості правоохоронців не вистачає, вони просто не справляються із ситуацією».

Психологи, присутні на засіданні круглого столу, нарікають, що в програмі не закладено жодної години на психологічні заняття. Психологи змушені працювати на перервах.

17888679_1642010862480041_883378431_n

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Треба терміново робити висновки.Це верхівка айзбергу. Хто винен? Батьки,вчителі, директори, що піклуються про свої кишені і деруть з батьків гроші, через це в очах дітей втратили геть весь авторитет. І найголовніше не професіонали з міського управління освіти. Дивно, що Білогура позичив очі у сірка і досі не написав заяву про відставку… О то ж, швидше робіть висновки …

Back to top button