Суспільство

Рятувальники Чернігівщини отримали пожежний автомобіль від Ротарі клубу

Сьогодні рятувальники Чернігівщини отримали пожежно-рятувальний автомобіль STEYR. Автомобіль був придбаний у Австрії за кошти ротарійців із Південної Кореї зі спеціально створеного в Ротарі Інтернешнл фонду допомоги Україні.

Представники громадської організації Ротарі клубу «Київ-Столиця» Василь Перепадя та Ігор Вегера передали ключі та документи на автомобіль керівництву Головного управління ДСНС України в Чернігівській області.

Про це повідомляють головне управління ДСНС України у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водолази-рятувальники з Чернігова отримали спорядження від американських партнерів

Перший заступник начальника Головного управління Дмитро Бескостий і заступник голови обласної військової адміністрації області Дмитро Синенко щиро подякували представникам громадської організації за допомогу та домовилися про плідну подальшу співпрацю.

«Подароване авто буде передане до 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мена Корюківського району. Впевнений, що цей підрозділ забезпечить надійний та ефективний протипожежний захист населених пунктів, лісових масивів і екологічних систем. Адже для сільської місцевості надзвичайно важливо вчасно і якісно отримати допомогу, аби врятувати людське життя та майно», – зазначив Дмитро Бескостий.

«Підтримка рятувальників – один із пріоритетних напрямів діяльності українських ротарійців, – зазначив Василь Перепадя. – Це не перша наша допомога підрозділам ДСНС, гадаю, співпрацюватимемо і надалі.»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button