Суспільство

Рятувальники попереджають про підвищення рівня води в річках Чернігівщини

19-21 квітня на ділянці Десни нижче с. Розльот у межах Чернігівської області продовжиться зростання рівнів води на 2-10 см за добу, із подальшим затопленням заплави, територій низки сіл, обтопленням сіл водою і порушенням транспортного сполучення з прирічковими населеними пунктами у Новгород-Сіверському, Корюківському, Ніжинському, Чернігівському районах області, частковим затопленням присадибних ділянок та окремих будинків у Корюківському районі (ІІ рівень небезпеки – помаранчевий).

Про це повідомляють у головному управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

У м. Чернігів подальше затоплення територій міського пляжу, садово-дачної забудови, доріг на заплаві у м.Чернігів (район Кордівка) (I рiвень небезпеки – жовтий).

На р. Снов утримуватиметься затоплення заплави та перевищення небезпечної позначки переливу води через автодорогу місцевого значення в Корюківському районі (ІІ рівень небезпеки – помаранчевий).

19-21 квітня на Верхньому Дніпрі в межах країни рівень води утримуватиметься близьким до максимальної позначки піку весняного водопілля зі збереженням затоплення заплави, порушенням транспортного сполучення, обтопленням і відрізанням від основних шляхів сполучення, частковим затопленням окремих населених пунктів і початковим затопленням житлових будинків у низці прирічкових сіл у Чернігівському районі (ІІІ рівень небезпеки – червоний).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button