Суспільство

Сайт чернігівського військового ліцею — другий в Україні серед сайтів закладів загальної середньої освіти

За результатами Х Конкурсу на кращий вебсайт закладу освіти сайт Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою виборов ІІ місце у номінації «Вебсайти закладів загальної середньої освіти (міські школи)».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжинець – серед топових блогерів для підготовки до ЗНО-2020

Конкурс проведено Комітетом ІнАУ з питань інформаційно-комунікаційних технологій в освіті за підтримки Міністерства освіти і науки України у партнерстві з Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти», Службою освітнього омбудсмена і Каналом I-UA.TV.

Церемонія нагородження переможців відбулася в режимі відеоконференції.

Голова Правління Інтернет Асоціації України Анатолій Пятніков, Освітній омбудсмен України Сергій Горбачов, Голова журі Конкурсу Іван Пєтухов, член журі Конкурсу, представниця Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України Галина Коломоєць привітали переможців і побажали їм подальших перемог.

Колектив Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою отримав грамоту Міністерства освіти і науки України та Інтернет Асоціації України, а також цінній подарунок від компанії «Адамант» та Інтернет Асоціації України.

Управління освіти і науки ЧОДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button