Суспільство

Сайт Чернігівської міської ради обманює чернігівців

Сайт Чернігівської міської ради, очевидно в цілях економії бюджетних коштів, вирішив взяти на себе функції чернігівського міського архіву. Адже в пошуках контактів головних фінансових перевіряльників області ми наштовхнулись на унікальну  інформацію – виявляється, на Чернігівщині існує Державна фінансова інспекція і її очолює Валерій Калашніков.

1

2

3

Уточнивши інформацію в самих фінансових інспекторів та менш поважних, у порівнянні з сайтом міської ради, інформаційних джерелах, таких як сайт чернігівської ОДА та Вікіпедія, виявили розбіжності.

4

5

По-перше, державна фінансова інспекція ще в 2015-му році реорганізована в Державну аудиторську службу.

По-друге, Валерій Калашніков не очолює цю вже реорганізовану структуру приблизно з 2014 року.

Не втрачаючи віру в достовірність муніципального сайту запитали у відомстві Держаудит, а як же розуміти інформацію на цьому інформаційному носії , на що нам відповіли: «Ну на сайті міської ради. Там що хоч може бути. У нас офіційна інформація на сайті ОДА».

Тобто сайт, який по факту є обличчям міської  влади Чернігова, демонструє  дива інформативності.

Цікаво, як чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, який не так давно справедливо за фактом, але незрозуміло за емоційністю та агресією, критикував ЗМІ через хибну інформацію, відреагує на огріхи власного інформаційного ресурсу.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Вдячні за зауваження, дійсно недогляд, вже виправлено.

  2. Помилка не страшна. Гірше коли ви з помилок інших інформаційних видань роздуваєте слона.

Back to top button