Суспільство

Семенівські поліцейські оперативно відшукали зниклу дитину

Увечері 26 червня до поліції в місті Семенівка надійшло повідомлення від стурбованих батьків 9-річного хлопчика про зникнення сина. Менше двох годин вистачило поліцейським, аби розшукати дитину і повернути її батькам. Наразі хлопчик у безпеці.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві громади Чернігівщини опинилися під ворожим вогнем

Батько й мати зниклої дитини після чотирьох годин безрезультатних самостійних пошуків прийшли по допомогу до сектору поліцейської діяльності №1 (м. Семенівка) Новгород-Сіверського відділу поліції. Як пояснили заявники, син після невеликого словесного конфлікту пішов з дому у невідомому напрямку.

Поліцейські негайно розпочали пошуки хлопчика. В результаті опитування мешканців прилеглих вулиць навколо місця зникнення дитини поліцейські групи реагування патрульної поліції досить швидко з’ясували напрямок руху малого втікача. А ще за кількадесят хвилин після цього знайшли й самого хлопчика: безцільно блукаючи містом, він забрів на ігровий майданчик давно непрацюючої школи. Відстань від домівки малюка до місця його знайдення склала близько трьох кілометрів.

Поліцейські повернули дитину батькам та провели з ними профілактичну бесіду з метою недопущення подібних випадків у майбутньому.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button