Суспільство

Сергій Вакуленко допоміг ліцею №32 і школі №13 у Чернігові

*Актуально

Депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Сергій Вакуленко у рамках депутатського фонду минулого року надав допомогу Чернігівському ліцею №32 та школі №13.

IMG_20200422_183252_813

Зокрема, в ліцеї за кошти від депутата було яскраво оформлено дитячі куточки для учнів початкових класів (на це спрямовано 20 тис. грн). Ще 21 тис. грн витрачена на придбання відеопроєктора і ноутбука для школи №13.

«Ми часто говоримо, що діти — наше майбутнє. На мою думку, потрібно не тільки говорити, а й робити хороші справи для дітей. Я прагну, аби чернігівські школярі мали якісні умови для навчання і свого розвитку, з добрим настроєм щодня йшли до своїх навчальних закладів. Сподіваюся, що надана допомога виконує саме цю мету», — наголосив депутат від «Нашого краю».

На матеріальну допомогу чернігівцям з депутатського фонду Сергія Вакуленка витрачено 25 тис. грн. Крім того, разом з колегами депутат міськради долучився до придбання педіатричного вензорного сканера для дитячої поліклініки №2 і системи безперервного моніторингу глюкози крові для міської лікарні №1.

Фракція «Наш край» у Чернігівській міській раді звітує про витрачання коштів у межах виконання Програми забезпечення діяльності та виконання доручень виборців депутатами міськради на 2019 рік.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button