Суспільство

Сесія Чернігівської міськради не відміняється через карантин

Запланована на 26 березня сесія Чернігівської міської ради не відміняється. Вчора, 16 березня, відбулося передсесійне засідання Погоджувальної ради.

Разом з тим, чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на цьому засіданні публічно звернувся до всіх членів громади міста з проханням врахувати складну епідемічну ситуацію й не приходити на сесію, а переглядати її онлайн. Якщо у когось із громадян є нагальне питання – його готові розглянути окремо поза сесією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сесію облради переносять через карантин

Як зазначалося на Погоджувальній раді, більшість питань, винесених на цю сесію – технічні. Додатково поставлять на розгляд лише ті, які пов’язані з організацією протидії коронавірусу. Зокрема, організаційні (щодо з реєстрації людей, які прибувають з-за кордону України, правил пересування і т. д.). Можливо, щодо перерозподілу коштів для посилання можливостей медиків.

Також міський голова повідомив, що місто цього дня очікує першу невелику партію тест-систем для виявлення коронавірусу, а також шукає можливості придбати додаткові апарати ШВЛ.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За повідомленням прес-служби міськради

Ще статті по темі

Back to top button