Суспільство

Сфотографуй сміття – забери у жеківця премію

На ранковій нараді керівник «Муніципальної варти» і мер почали демонструвати свої фото неприбраних територій.

«Дорогі комунальники, отакі фото – це мінус ваша премія. Мінус 25 % премії всім жекам. Усе. Ви задоволені?» — зазначив мер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер стимулює ще одне підвищення тарифу

Цікаво, що Владислав Атрошенко ніяк не може розказати, за які заслуги дають фантастичні недоторканні премії для керівників управління освіти.

Ще статті по темі

9 коментарів

  1. Куди надсилати такі фото?

  2. А водоканальщика премія. а того лисого із зеленбуда.. т амне треба мінусовать…

  3. Собкоры срочно на Шерстянку !!!В берёзовой роще(рядом со спортивной площадкой) по пути к проходу через ж/д такой пейзаж пропадает !!!!

  4. Коли вже почнуть бидло народ штрафувати за те що вони своє сміття кидають поряд з контейнерами??? Муніципальна варта краще б правопорушників таких відловлювали,а то напевно тільки селфі гаразд робити. Хіба комунальники можуть стояти біля кожного контейнера весь день і слідкувати щоб кожен пакетик був у контейнері.

    1. А Вы втолкните в тот контейнер еще хоть что-то!!!! Убирать мусор работа чья, стесняюсь спросить????

  5. Эко- маркет на ул
    1 Мая,163. Мусорные баки за магазином. Страдают от этого мусорного армагедона несколько дворов многоэтажек, так как магазин не построил закрытую зону для своего мусора и весь мусор ветер разносит во дворы ближайших домов. А за самим магазином- полнейшая антисанитария. Жалобы людей руководство эко маркета просто игнорирует.

  6. Интересно, а почему забирают 25% премии, а не всю, не 50%? То есть за неубранные урны, мусор, невыполненную работу они еще и 75% премии получат? Забавненько.

  7. Не тільки забавненько,але ще і дуже печальненько спостерігати за тим як наші обранці отримують наші гроші у вигляді таких премій!

  8. А цікаво звичайним робітникам вказаних відомств не забули керівники нарахувати премії? Чи це тільки всі заслуги начальників? А освітянам чи медичним робітникам на премії вже в цьому році розраховувати мабуть і не варто? Бо потрібно ще деяким управлінським керівникам мабуть в першу чергу дати!?

Back to top button