Суспільство

Шафи на замовлення для вашого дому чи офісу

Шафи належать до категорії найнеобхідніших предметів вмеблювання, адже підходять для квартири та офісного приміщення. Зручні, місткі, стильні, вони прикрашають інтер’єр гармонійними довершеними формами, та, найголовніше – допомагають підтримувати порядок, приховуючи безліч різноманітних речей. Що краще – готові варіанти або шафи на замовлення? В чому головні особливості виготовлення меблів за індивідуальним проектом?

Шафи на замовлення: в чому плюс?

Варто зайти до першого ліпшого салону меблів або перегорнути сторінки численних каталогів в інтернеті, аби переконатися: в продажу знайдуться шафи на будь-який смак, різного розміру та дизайну, кольорового оформлення та стилю. Проте, підібрати ідеальний варіант для конкретного приміщення буває дуже і дуже складно. Шафа, що здається ідеальною в салоні або на фото, «не вписується» за розміром, формою і кольором. Отже, популярність шаф, виготовлених за індивідуальним замовленням, лише зростає, набуваючи нових прихильників.

Шафи, виготовлені за індивідуальним проектом, мають декілька важливих переваг:

  • Клієнт має унікальну можливість втілити свої побажання щодо зовнішнього дизайну та конструктивних особливостей шафи, замовити виготовлення моделі, що ідеально відповідатиме його уподобанням.
  • Максимальна функціональність шафи на замовлення – адже замовник може заздалегідь вирішити, скільки поличок та шухляд матиме шафа, буде вона корпусною або вбудованою (шафа-купе).
  • Унікальність шафи у вашій квартирі допоможе підкреслити індивідуальні особливості інтер’єру.
  • Врахування особливих побажань – наприклад, зручність користування для людей з особливими потребами або наявність відділень, недоступних для дітей.

Звісно, меблі, створені на замовлення, коштують дорожче від продукції категорії мас маркет. Окрім того, процес виготовлення шафи на замовлення потребує часу, ретельного вимірювання приміщення та чіткого формулювання своїх бажань.

Що обрати?

Потрібна шафа, яка легко поміститься у невеличкому передпокої, чи треба знайти зручний та елегантний варіант для спальні? Бажаєте замовити шафу-купе або традиційний, корпусний варіант?

Корпусні шафи

Надаєте перевагу традиційним шафам, що мають верхню, нижню та бічні панелі? Зазвичай їх встановлюють біля стіни – за винятком випадків, коли мають намір використати додатково для зонування простору. Основні переваги корпусних моделей:

  • Можливість, за бажанням, перемістити таку шафу на інше, більш зручне місце.
  • Широкий вибір дизайну, універсальність.
  • Відсутність необхідності ретельно вирівнювати стіну за шафою.

Проте, корпусні шафи досить часто виявляються недостатньо місткими для всіх речей.

Шафи-купе

Цей різновид шаф сьогодні є надзвичайно популярним. Зазвичай у шафи-купе відсутні бічні панелі. Кріплення фасадів та полиць, кронштейну для зберігання одягу, здійснюють безпосередньо до стіни. Серед найважливіших переваг таких конструкцій:

  • Можливість максимально раціонального використання простору приміщення – завдяки розташуванню шафи у куті або ніші.
  • Економне використання матеріалів.
  • Неймовірно різноманітний вибір матеріалів, дизайну, конструктивних особливостей.

Компанія ViyarBazar спеціалізується на виготовленні меблів на замовлення – відмінної якості та за вигідною ціною. Досвідчені майстри обов’язково врахують ваші побажання, запропонують оптимальні варіанти дизайну. Компанія використовує високоякісні, безпечні матеріали та фурнітуру, тому шафа, яку ви можете тут замовити, стане справжньою окрасою вашого приміщення і допоможе розв’язати проблему зі зберіганням речей.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button