Суспільство

Ще у шести школах Чернігова оголосили додаткові канікули

З шостого лютого ще у 6 закладах загальної середньої освіти Чернігова (№ 3, 4, 5, 20, 25, 27) оголошені додаткові канікули до кінця тижня. Рішення про обмежувальні заходи прийняте для запобігання масовому поширенню захворювання учнів на ГРВІ. Відповідні накази прийняті адміністраціями цих навчальних закладів за погодженням з управлінням освіти міської ради.

Як ми вже розповідали раніше, не чекати лавини заражень, а призупиняти навчання в разі високого рівня і подальшого росту захворюваності у школі — вимога чернігівського міського голови. Також за його дорученням моніторинг відсутності дітей у закладах освіти міста через захворювання проводять у Чернігові щоденно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові точково закриватимуть школи на карантин

Починаючи з 5 лютого, додаткові канікули у зв’язку з високим рівнем захворюваності учнів на ГРВІ вже оголошені в чотирьох інших чернігівських школах — №16, 23, 29 і 30.

Разом з тим, підстав призупиняти навчання в усіх школах міста на сьогодні немає.

За даними управління освіти міськради станом на 5 лютого, загальна кількість відсутніх по хворобі (зі слів батьків) по школах – 4454 дітей (16,7%, без врахування закладів освіти, де вже оголошені додаткові канікули), по дитсадках – 651 (5,9%).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button