Суспільство

Чернігівська обласна рада ліквідовує комунальне підприємство

Комунальне підприємство «Надра Чернігівщини» Чернігівської обласної ради мають намір ліквідувати вже на наступному планерному засіданні сесії облради.

У відповідному проєкті рішення зазначена причина: «у зв’язку із недоцільністю подальшого функціонування».

Виконання функцій комісії з припинення юридичної особи комунального підприємства «Надра Чернігівщини» Чернігівської обласної ради доручити управлінню комунального майна обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обласна рада створює нове комунальне підприємство, яке очолить офіцер запасу СБУ

Підприємство створено у 2017 році. Основними напрямами діяльності є надання допоміжних послуг у сфері добування інших корисних копалин та розроблення кар’єрів, добування піску, гравію, глин і каоліну, надання допоміжних послуг у сфері добування нафти та природного газу.

За час існування підприємством було укладено лише два договори з філією Газпромислове управління «Полтавагазвидобування» АТ «Укргазвидобування», щодо проведення досліджень на ділянках Славутицького та Ядутівсько-Борзнянського наукових полігонів Чернігівської області у 2020 році.

За 2021 року загальний обсяг доходів підприємства становив 13 тис. грн (відсотки банку за розміщення депозиту).

Фактичні витрати у 2021 році становили 377 тис. грн, (заробітна плата та плата за оренду приміщення під розміщення офісу).

Дебіторська заборгованість станом на 01.01.2022 року становила 1 тис.грн. Кредиторська – 8,2 тис. грн (поточна). За 2021 рік збитки – 364 тис. грн.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button