Суспільство

Щирі слова про нас з вами: новорічне вітання від ЧЕline

Друзі, ось і настав Новий 2018-ий рік!

Минув дуже непростий – багатий на втрати і поразки рік. Але водночас було багато перемог, здобутків і приємних моментів.

Колектив ЧЕline був з вами і горі, і в радості. Ми намагалися оперативно, об’єктивно і максимально професійно висвітлювати події, щоб ви про все дізнавалися першими.

До нас за допомогою зверталися пересічні люди, які зневірилися в усьому і вже не знали де шукати справедливості. Газові перипетії, котельні скандали, земельні конфлікти, залишені напризволяще тваринки – з якими тільки проблемами до нас не зверталися люди… І ми допомагали. І будемо допомагати надалі, адже ми працюємо для вас і заради вас.

А нещирим чиновникам, корупціонерам і ворогам народу хочемо сказати, що і в Новому році ми будемо приділяти вам багато уваги! Ми не дозволимо вам ображати знедолених і беззахисних!

Але в Новому році хочеться говорити про приємне! Тому кілька слів про наші нові проекти. У січні на ЧЕline стартує новий проект під назвою «Депутатський іспит». Ми проінспектуємо усіх депутатів Чернігівської міської ради, які дійсно вважають себе відкритими та чесними і які не злякаються прийти до нас у студію. Повірте, буде дуже цікаво!

Також у цьому році ми запустимо проект про унікальні села Чернігівщини та їх унікальних жителів. На вас чекає неймовірно цікавий екологічний проект, передача про економічний розвиток нашого регіону та багато нових цікавинок.

Будьте разом з нами!

З Новим роком! Нехай в Новому році щастя буде на кожному кроці!

Миру нам усім! Слава Україні!

З повагою і любов’ю до всіх вас – колектив ЧЕline

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button