Суспільство

Що подарувати хлопчикові на новорічні свята: поради батькам

Не за горами зима, а там і до Нового року рукою подати. Тому починати вибирати подарунок для вашого синочка варто вже зараз. Не знаєте, що краще покласти йому під новорічну ялинку? Наша стаття допоможе вам визначитися.

Машинка

Хочете догодити синові з подарунком на всі сто? Зверніть увагу на іграшкові машинки. Серед величезного асортименту інтернет-магазинів вам не важко підібрати іграшкове авто на будь-який смак і колір: від простих моноблочних машинок, що вміщуються в долоні, до захоплюючих наборів із залізницею, крутих гоночних спорткарів на радіокеруванні або колекційних моделей авто.

Товари для активного відпочинку

Хочете прищепити дитині любов до здорового і активного способу життя? У такому випадку покладіть їй під ялинку велосипед (як варіант — дитячий біговел), скейт, самокат, гіроскутер, набір ракеток для бадмінтону або навіть звичайний футбольний м’яч. Хорошим подарунком у зимову пору також стануть санки.

Настільні ігри

«Монополія», «Фанти», «Лото» — у ці та багато інших настільні ігри дитина зможе грати в компанії друзів або навіть разом з дорослими в сімейному колі. Для розвитку мислення більше підійдуть шашки або шахи, а юним інтелектуалам припадуть до душі набори для проведення цікавих фізичних дослідів.

Конструктор

Якщо ваша дитина спокійна, прекрасним подарунком для неї стане конструктор. Перетворюючи набір різнопланових деталей в цільну фігуру, вона розвине дрібну моторику, а також логічне і просторове мислення.

Для малюків від 1 року і старших підійдуть м’які і дерев’яні конструктори, а також моделі з магнітними кріпленнями — прості в збірці і такі, що складаються з великих деталей. Блокові конструктори (наприклад, Lego) підійдуть для дітей від 3 років: все залежить від кількості деталей і складності їх складання. З їх допомогою можна зібрати як невеликий будиночок, так і справжнє місто з будинками і автомобілями. До створення подібних шедеврів з радістю приєднаються і дорослі. Нарешті, електронні та болтові конструктори припадуть до душі хлопчикам від 8 років, які цікавляться технікою і різними механізмами.

Джерело: gazeta.ua

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button