Суспільство

Недбайливий заступник Фесенко: покарання від мера

Заступнику чернігівського міського голови Сергію Фесенку перепало «на горіхи». Владислав Атрошенко публічно зробив зауваження підлеглому. Мовляв, він не так старанно виконує свої обов’язки. А повинен заздалегідь повідомляти міського голову про публічні та громадські заходи. На вихідних – надсилати sms-повідомлення.

«Ваша організація нікуди не годиться, через це я не потрапив на важливий захід вручення народних орденів «Лицарський Хрест Добровольця», – обурився міський голова. – Давайте з вами домовимося востаннє. Ви надаватимете мені всю інформацію. До того ж, я вимагаю, щоб на публічні заходи зі мною йшла довірена особа, яка володітиме всією інформацією: як звуть керівника закладу і коротко про подію».

Владислав Атрошенко переконував, що на вручення народних орденів добровольцям не потрапив саме через халатність свого заступника.

Хоча ця інформація анонсувалася на сайті міської ради. Своєму підлеглому, пану Фесенку, він доручив з’ясувати всі дати народження народних депутатів, керівників комунальних підприємств і перших осіб області.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. ПАНУ ФЕСЕНКО НЕКОГДА БЫЛО,,, ОН БЕСТОЛКОВЫЙ ОТВЕТ НА ПЕТИЦИЮ СОЧИНЯЛ,,,

Back to top button