Суспільство

Що таке ліпофілінг обличчя та як він покращить ваш зовнішній вигляд

Ліпофілінг обличчя – нескладна косметологічна операція, яка дозволяє провести корекцію форми обличчя, розгладити зморшки й зменшити нерівності, як-от носогубні складки, а також збільшити губи й усунути дефекти після травми.

Процедура передбачає забір невеликої кількості власного жиру пацієнта з живота або стегон і введення його у потрібні області.

Ця хірургічна операція є швидкою (2-3 години разом із попереднім обстеженням) та малоінвазивною.

Види ліпофілінгу обличчя, пропоновані клінікою Certus

Клініка Certus пропонує такі різновиди ліпофілінгу обличчя:

  • ліпофілінг під очі;
  • ліпофілінг носослізної борозни;
  • ліпофілінг нижніх повік;
  • ліпофілінг губ;
  • корекція овалу обличчя.

Наша клініка – одна з перших косметологічних клінік в Україні, яка успішно надає послуги в галузі пластичної хірургії, косметології та стоматології вже понад 28 років. Усі операції виконуються високопрофесійною командою пластичних хірургів відповідно до новітніх сучасних протоколів з використанням кращих технічних розробок.

Показання та протипоказання до процедури

Цей вид пластики дозволяє ефективно скорегувати контур обличчя, прибрати мішки під очима й набряклість, «друге підборіддя», зменшити глибину носогубних складок і носослізних борозен, скорегувати форму носа, збільшити губи й загалом значно зменшити прояви вікових змін.

Серед протипоказань кілька захворювань: онкологічні, серцево-судинні, гострі інфекційні захворювання, хронічна гіпертонія, захворювання щитоподібної залози, цукровий діабет, а також порушення згортання крові.

Тому перед проведенням такої пластичної операції обов’язково потрібна лікарська консультація, яку ви можете пройти у нашій клініці.

Як здійснюється процедура ліпофілінгу

Ліпофілінг є досить безпечною процедурою, яка проводиться швидко, під загальним наркозом чи місцевою анестезією, й не залишає шрамів чи рубців, оскільки забір та ін’єкція жиру здійснюється через маленькі проколи у шкірі. Оскільки використовується власна жирова тканина пацієнта, його імунітет не відторгає пересаджені жирові клітини, тож загоєння відбувається швидко. Етапи операції:

  1. З донорської зони (живіт, стегна чи фланки) пацієнта лікарі забирають необхідну кількість підшкірного жиру.
  2. Проводять підготовку й очищення жиру методом центрифугування.
  3. Пошарово вводять невеликі порції жиру в потрібну зону, завдяки чому жирова клітковина добре приживається після пересадки.
  4. За потреби через часткове розсмоктування жиру призначають повторну процедуру через 2-4 місяці.
  5. При послідовному проведенні кількох процедур клієнт отримує стійкий результат, який зберігатиметься тривалий час.

Яка вартість ліпофілінгу обличчя в клініці Certus Ціна кожної процедури ліпофілінгу в клініці Certus у Києві вказана на нашому сайті. Ми пропонуємо попередню консультацію, професійне проведення всіх процедур, індивідуальний підхід до кожного пацієнта та доступні ціни. Звертайтеся до нас для проведення ліпофілінгу обличчя та інших процедур для догляду за шкірою З нами ви будете задоволені своїм зовнішнім виглядом.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button