Суспільство

Шкільні амбіції Атрошенка

У Чернігові щороку планують комплексно ремонтувати 2-3 заклади освіти. Про це чернігівський міський голова Владислав Атрошенко наголосив сьогодні, 28 серпня, під час щотижневої наради з підрядниками, обговорюючи завершення ремонтних робіт у навчальних закладах Чернігова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мертва школа № 10: муніципальний театр абсурду (Відео)

Мер планує відремонтувати всі санвузли у всіх школах міста. Надалі Владислав Атрошенко доручив управлінню освіти та управлінню капітального будівництва в наступному році сконцентрувати наявні кошти на 2-3 школах: провести у них комплексні роботи з термомодернізації, замінити всі комунікації, відремонтувати всі коридори та класи, замінити освітлення, спортивні споруди та інше.

Також ряд будівель дитячих садків вже підходять до завершення строку експлуатації. Відтак, на думку міського голови, управління освіти вже має прорахувати потребу в реконструкції і розширенні діючих, будівництво нових на наступні роки. Щодо ремонтів у школах та садках, то вони мають завершитись до 1 вересня.

Прогнозовано – про 10 школу Чернігова Владислав Атрошенко не обмовився і словом. Цей навчальний заклад міська влада цинічно похоронила. Окрім того, судячи із тез керманича міста, його заступника Олександра Ломако та головного освітянина – школа № 10 не єдина, яку в Чернігові пустять під Домоклів меч. Про це більш детально читайте згодом на ЧЕline.

Ще статті по темі

Back to top button