Суспільство

Шлюбний літній бум у Чернігові продовжується

Шлюбний літній бум у Чернігові продовжується, тільки у другому місяці літа у Міському палаці культури єднали долі та серця не стільки українці, як іноземці. У липні одружуватися до Чернігова приїздили громадяни доброго десятка країн, здебільшого, європейських.

Ірина Должикова, директор МПК:

– Сервіс “Шлюб за добу” став настільки популярним, що кожного робочого дня до нас приходять пари подавати документи. У липні ми прийняли 86 заяв. Тобто, одразу по 4 пари у будень! Це дійсно неймовірно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлюбний договір: скільки мешканців Чернігівщини уклали цю угоду

То скільки ж нових родин поєднали свої долі у МПК в липні? Відповідаємо: 78! З них тільки у форматі експрес-весілля – 6 пар. Це коли пара подає вранці документи і якщо з паперами усе гаразд – то вже увечері того ж дня молодят одружують. Такий формат доступний тільки для громадян України.

Іноземцям же, у зв’язку з вимогами міграційного законодавства, потрібно чекати кілька днів – для перевірки поданих документів. Громадяни яких країн одружувалися у липні у Палаці? Географія розлога: Алжир, Нігерія, Чехія, Грузія, Литва, Франція, Росія, Велика Британія, Польща.

Окрім цього, почастішали і замовлення на організацію виїзної церемонії. У серпні вже є кілька заявок на проведення такого формату весілля. Тож, якщо ви мрієте про весілля у красивій та романтичній обстановці – не зволікайте. Контакти є у розділі “Шлюб за добу” на сайті Міського палацу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button