Суспільство

Ситуація в пунктах пропуску та на кордоні в межах Чернігівської області

Протягом минулої доби через пункти пропуску на ділянці Чернігівського прикордонного загону прослідувало 1.5 тис. осіб та 1.1 тис. транспортних засобів.

В пункті пропуску «Сеньківка» прикордонники спільно з співробітниками митниці, за допомогою службового собаки Претті, в двох випадках виявили речовину рослинного походження сіро-зеленого кольору, яка за зовнішніми ознаками вказує на належність до ряду наркотичних речовин, вагою в 2 та 8 грамів відповідно. Їх намагалися незаконно перемістити через кордон громадяни Росії та Молдови. Рослинну речовину вилучено та передано співробітникам ДФС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські митники вилучили на кордоні парфумерію на понад 400 тисяч гривень

В пункті пропуску «Нові Яриловичі» прикордонники спільно з співробітниками митниці виявили 98 пакунків суміші для куріння кальяну на загальну вартість більше 22 тисяч гривень. Її намагався незаконно перемістити через кордон громадянин Узбекистану. 51-річний далекобійник прямував вантажівкою транзитом через територію України із Росії. Суміш вилучено та передано співробітникам ДФС.

Також в пункті пропуску «Нові Яриловичі», оглядаючи мікроавтобус української реєстрації, правоохоронці виявили приховані пакунки із апаратами низькочастотної імпульсно-хвильової біо біорезонансної профілактики виробництва РФ загальною вартістю близько 220 тисяч гривень.

Північний кордон. Держприкордонслужба

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button