Суспільство

Сіверяни серед героїв книги «Національний реєстр рекордів України-2018»

У Києві презентували 427 національних рекордів, які українці встановили 2017 року

14 грудня у Холі чемпіонів головної спортивної арени країни відбулась презентація книги «Національний реєстр рекордів України-2018». Понад 400 надзвичайних і неординарних досягнень, якими вражали протягом року своїх співвітчизників рекордсмени, були включені до видання.

Зазначимо, що серед героїв книги рекордів є і сіверяни. Зокрема, це Костянтин Мухомодєєв, Анатолій Грищинський, Кароліна Пархоменко та Анастасія Майорова.

В урочистостях взяв участь заступник Міністра молоді і спорту України з питань європейської інтеграції Микола Мовчан. Він передав слова вітань від Міністра Ігоря Жданова, зауваживши, що значну частину української Книги Рекордів становлять спортивні досягнення. Їх цього року в ній — 59.

«Книга Рекордів виконує дуже важливу місію. Вона популяризує масовий спорт та рухову активність, мотивує на нові досягнення, доводить, що спортивні рекорди та перемоги — доступні кожному, у будь-якому віці. Маємо ще одне підтвердження, що українці – велика та потужна спортивна нація. Бажаю усім вам нових яскравих перемог в ім’я України», — йдеться у зверненні Міністра.

Разом з атлетами на сторінках видання можна побачити представників різних професій із всіх куточків України, які представлені в таких категоріях як «Мистецтво», «Космос», «Діти», «ЗМІ», «Повітряні рекорди», «Наука та технології» тощо.

Джерело: Міністерство молоді та спорту України

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button