Суспільство

Скільки малюків народилося на Чернігівщині у перші дні 2020 року

Новий рік – це свято, яке завжди дарує надію на краще та стимулює до нових звершень. Перші дні прийдешнього 2020 року зробили багатьом українським родинамнайбажаніші «подарунки» – народження малечі. Відтепер новоспечені матусі й татусі свою святкову радість не будуть обмежувати календарними датами, оскільки вона триватиме усе життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З початку року кількість жителів Чернігова зменшилася на тисячу осіб

Так, на Сумщині в зазначений періодорганами державної реєстрації актів цивільного стану було зареєстровано 27 маленьких громадян, які своєю появою здійснили мрію кожного з подружжя. У новому десятиріччі в області  кількісну першість над хлопцями взяли дівчатка – їх народилося 14.

У Полтавській областіпрацівники місцевих органів державної реєстрації актів цивільного стану зареєстрували 31 немовля. Так, 15 майбутніх козаків та 16тендітних панночок, не лише сприяли збільшенню кількості населення в області, а й наповнили родини теплом та щастям.

На Чернігівщині перші дні 2020 року були особливими на родинні поповнення – представники органів державної реєстрації актів цивільного стану зареєстрували 15 новонароджених мешканців області. 8 хлопців та 7 дівчатокстали прикрасою нового року, який для деяких сімей був таким довгоочікуваним. Наразі, поповнені сім’ї ще збільшим затишком та насолодою зустрічатимуть свята, даруючи один одному яскраві та приємні емоції.

«Надання комфортних та зручних сервісів для громадян – пріоритет у роботі органів юстиції, – розповідає очільниця Північно-Східного міжрегіонального управлінняМіністерства юстиції (м. Суми) Ірина Свистун. – Наразі, коли нове управління об’єднало одразу три області (Сумську, Полтавську та Чернігівську) ми бачимо, щосервіси Мін’юсту користуються великою популярністю, зокрема послуга щодо видачі свідоцтв про народження безпосередньо у пологових будинках. Подібна позитивна тенденція в котрий раз підкреслює сучасність та важливість наданих нами послуг».

Сектор комунікації з громадськістю Північно-Східного міжрегіонального

управління Міністерства юстиції (м. Суми)

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button