Суспільство

Скільки це триватиме: чернігівці обурені відсутністю гарячої води

Перестати відключати гарячу воду, – петиція з такою назвою була зареєстрована у відповідному розділі на сайті Чернігівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пляж на «Земснаряді» просять облаштувати

«Скільки триватиме цей балаган із відключенням води на місяць? Таке враження, що ми живемо в Зімбабве. У жодній європейській країні такого абсурду немає. Маленькі діти, хворі люди, люди похилого віку не можуть нормально не лише помитися, а навіть подбати про мінімальну гігієну. А за платіжками заплатиш за повною програмою. Не кажучи вже про те, що подача води і так погана, з осадом й іншою гидотою, або ледь тепла, то ми ще повинні десять шкур за це заплатити», – пише автор петиції Ірина Михайлова.

До кінця збору підписів залишилось 30 днів.

Станом на 18 травня петицію підписали 8 осіб з 250 необхідних.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. В цівілізованних країнах такого немає, бо там немає централізованного опалення і горячого водопосточання, там у кожного газовий чи електро котел, тому що обслуговування, а тим паче заміна мільйонів кілометрів трубопроводів по всій країні це дуже коштовна і майже нездійсненна справа, це тільки в радянському союзі придумали таке робити, хоча одразу було зрозуміло що труби, особливо горячого постачання не вічні і рано чи пізно, прийдеться розбирати тротуари і дороги, щоб до них дістатися.

Back to top button