Суспільство

Скоро у Корюківці запрацює міжрайонна медико-соціальна експертна комісія

Орієнтовно з вересня міжрайонна МСЕК запрацює на базі Корюківської райлікарні. Медзаклад вже готується прийняти фахівців, повідомляють Сусіди. Сіту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У соцстраху пояснили, чому затримують лікарняні

Медико-соціальна експертна комісія займається питаннями стійкої непрацездатності. Іншими словами — встановленням груп інвалідності та перекомісовкою інвалідів. До цього часу МСЕК працювала на базі Менської ЦРЛ.

— Проте, 12 липня її працівники попереджені про звільнення. І на сьогодні є звернення обласного Центру МСЕК до Корюківської ЦРЛ про надання приміщень в оренду для роботи комісії на базі нашої лікарні, — повідомив Сергій Пивовар, генеральний директор КНП «Корюківська ЦРЛ».

У зв’язку з цим у Корюківській лікарні відбулися деякі «переміщення». Приміром, дитячий фізкабінет перенесено безпосередньо до педіатричного відділення. Для цього у відділенні виділено одну з палат.

За словами завідувача педіатричним відділенням Вікторії Милейко, наразі фізкабінет для дітей ще не запрацював, бо його дооблаштовують. Доти маленькі пацієнти отримуватимуть необхідні планові процедури разом з дорослими, на першому поверсі лікарні. А для надання невідкладної допомоги у маніпуляційному кабінеті педіатричного відділення є свій інгалятор. Ним користуються за необхідності у неробочий час чи вихідні дні.

А у кабінетах, де працюватимуть фахівці МСЕК, нині триває ремонт.

Ще статті по темі

Back to top button