Суспільство

Скверу імені Леоніда Каденюка в Коропі — бути

1 листопада в залі засідань Коропської селищної ради пройшло засідання робочої групи і громадське обговорення питання присвоєння імені Леоніда Каденюка скверу біля музейного експоната «Літак» у  Коропі, що нині не має назви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ніжинські парки та сквери насувається хвиля “зеленого оновлення”

Пропозиція увічнення пам’яті першого космонавта незалежної України, який неодноразово бував у Коропі, і відповідний лист надійшов у квітні від Українського молодіжного аерокосмічного об’єднання «Сузір’я».

Це питання вже розглядав виконком, який рекомендував найменувати сквер іменем Леоніда Каденюка.

Громадське обговорення анонсувалося розміщеним на офіційному сайті Коропської селищної ради 23 вересня інформаційним повідомленням.

Протягом місячного терміну пропозицій з приводу цього питання від жителів Коропа не надходило. Одне звернення надійшло від жителя Деснянського, його розглянули.

За результатами засідання круглого столу його учасники погодилися із присвоєнням імені Леоніда Каденюка скверу біля музейного експоната «Літак».

Змін жодних адрес це перейменування за собою не потягне, оскільки немає таких адрес, що прив’язані до цього скверу.

За результатами громадського обговорення буде підготовлений звіт і винесений на розгляд виконавчого комітету. А вже його рішення буде винесене  на розгляд сесії Коропської селищної ради.

Сайт Коропської громади

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button