Суспільство

«Слава Богу, що це була я, а не моя дитина»: на пляжі «Золотий берег» жінку покусали собаки

Учора, 11 червня, близько 9-ї вечора киянку Аллу Мукшименко покусали собаки на чернігівському міському пляжі «Золотий берег».

Як розказала жінка журналістам ЧЕline, вона зі своїм сином перебувала на дитячому майданчику, облаштованому неподалік входу на пляж. Там же були і три доволі великі собаки. Коли діти гралися, її син почав бігти, а собаки за ним. Жінка кинулася на допомогу, намагалася відігнати собак від дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпека на «Золотому березі»: чернігівські водолази не змогли пояснити своїх дій у критичній ситуації (Відео)

«Мій 5-річний хлопчик побіг і собака до нього, не вкусив, слава Богу, просто вдарив. Я, аби відігнати їх, підійшла до дитини, хотіла їх зупинити, сказала «фу». Всі втрьох кинулися на мене – один із них мені ногу сильно прокусив, інший дуже подряпав стегно. Один із собак був точно із нашийником», – згадує Алла Мукшименко.

Із ран йшла кров і жінка пішла до медпункту, що розташований на березі. Їй повідомили, що медпункт працює лише до 8-ї вечора, а охоронці не запропонували жодної допомоги, окрім стільця.

«Після я поїхала у травмпункт, зафіксувала оператору на «102» повідомлення, що стався такий факт, але наряд не викликала», – розповідає Алла Мукшименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собака спровокувала ДТП на Ціолковського

А сьогодні звернулася до правоохоронців, де їй повідомили, що простежити за цими собаками протягом 10 днів не вдасться, тому доведеться робити щеплення від сказу, від правця, аналіз крові.

«Схема щеплень передбачена аж на 28 днів, а мене пів року чекають на новій роботі з 1 липня, але до того часу курс ще не закінчиться. Тому не зрозуміло, чи чекатимуть мене тепер на цій роботі. До того ж, я киянка і мені доведеться з Києва до Чернігова їздити на щеплення», – з сумом розповідає жінка.

Звертатися до міської ради чи до суду Алла Мукшименко не буде, бо не має ані часу, ані бажання.

104412636_3066386753474634_9200147428739185807_n

Як розказала жінка, охоронці повідомили, що проблема з собаками на пляжі «Золотий берег» триває не перший рік, однак чому нічого не робиться – залишилося питанням.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

ФОТО — з сторінки у Facebook О. Підгорного

Ще статті по темі

Back to top button