Суспільство

Слідами чернігівської банди, сюрприз від «Качанівки» і велоапрейд: основні новини за 15 квітня

Працівники Носівського управління соціального захисту напередодні Великодня отримали святковий подарунок від народного депутата України Валерія Давиденка – понад сотню велосипедів.

Національний історико-культурний заповідник «Качанівка» – один із найдивовижніших куточків Чернігівщини, розташований в Ічнянському районі. Неймовірна краса, що заворожує своїми просторами. На території заповідника збереглися садиба, церква, господарські приміщення, вони дають відчути подих минувшини. Для туристів цьогоріч там готують черговий сюрприз.

Останнім часом ЗМІ все частіше повідомляють про випадки підліткового насилля. Україна ще не оговталася від витівок чернігівських дівчат-підлітків і не розібралися із столичними неповнолітніми нападниками, як у медіа з’явилися нові шокуючі подробиці. На Київщині підлітки ґвалтували і змушували пити сечу третьокласника.

Наближається свято свят і торжество із торжеств. Так духовенство називає Великдень – Світле Воскресіння Христове. Але для багатьох Великдень асоціюється зовсім не з тим торжеством, про яке говорять священики.

У парку навпроти чернігівського торгового центру «Полісся» вже запрацював фонтан. Цей водограй побудували торік за децентралізаційні кошти.

Ще статті по темі

Back to top button