Суспільство (відео)

Святковий велоапгрейд: соцпрацівники Носівки отримали новенький транспорт (Відео)

У Носівському територіальному центрі працює більше сотні соціальних робітників, які щодня повинні їздити до своїх підопічних у різні куточки міста. Головний помічник у їх роботі – велосипед. Напередодні Великодня увесь штат територіального центру отримав новеньких залізних коней. Такий подарунок їм зробив народний депутат Валерій Давиденко.

«Знаю, що у держави не вистачає грошей на нормальне функціонування соціальних центрів, забезпечення всім необхідним тим людям, хто цього потребує, але з іншого боку ви своєю посмішкою робите ті оселі затишними і тим самим підтримуєте соціальну ситуацію у нашій вже новоствореній громаді, тому вам за це щиро дякую», — народний депутат України Валерій Давиденко.

Робітники центру, а це переважно жінки різного віку такому подарунку неабияк зраділи. У роботі без велосипедів не обійтися, кажуть вони. Громадський транспорт у Носівці є, але для соціальних робітників він не підходить.

«Нам не зручно їм користуватися, це можна проїхати в один кінець, а у нас буває таке – одна вулиця, друга вулиця, нам зручно на велосипеді, однією вулицею заїхав, іншою виїхав», — соціальний робітник територіального центру соціального обслуговування Носівської РДА Олена Семеній.

«Дільниця розкидана по селу , 15-20 кілометрів кожного дня. А раніше на чому їздили? На стареньких, на своїх, яким вже по 10 років, ми дуже раді, вдячні», — соціальний робітник територіального центру соціального обслуговування Носівської РДА Лариса Кудренко.

«Мені веломашина треба, дарма, що мені знаєте скільки років багато», — соціальний робітник територіального центру соціального обслуговування Носівської РДА Надія Живун.

Велотранспорт від депутата отримали і представники адміністративного апарату територіального центру. Тепер вони зможуть економити на проїзді. Отримавши велосипеди, працівники центру одразу і випробували його в ділі, поїхавши далі у соціальних справах.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button