Суспільство

Слюсар і мрійник: життєва історія чернігівця Михайла

Щотижня до редакції «ЧЕЛАЙН» телефонує наш постійний читач на ім’я Михайло Кондратенко і розповідає, що улюблену газету отримав, цікавиться нашими справами, куди збираємося у відрядження та про що йтиметься в наступних номерах.

Оскільки Михайло – один із найактивніших наших читачів, від якого отримуємо зворотну реакцію, вирішили й у свою чергу зробити йому приємне – написати про нього невеличку замітку. Тож мерщій знайомитися з нашим фанатом ближче.

Михайло розповів, що живе в Чернігові й під осінь йому буде 37 років. Він одружений. Разом із коханою дружиною Мілою виховує маленьку донечку, якій не так давно виповнилося два роки.

Молода родина мешкає разом із батьком Михайла, який хоч уже й на пенсії, але продовжує працювати, нині – охоронцем у «Вені». Мами Михайла вже, на жаль, немає.

Чоловік зазначив, що народився у селі Конятин Сосницького району. У цьому селі жили його бабуся і дідусь, тож у них малий Михайлик дуже часто гостював.

Університетів він не закінчував, натомість здобув у ПТУ в Чернігові робітничу спеціальність слюсаря.

«За фахом працював у тролейбусному управлінні, але через малі заробітки звільнився. Потім був двірником в одному з чернігівських ЖЕКів. Там не склалося, тож зараз став на біржу», – розповів постійний читач «ЧЕЛАЙН».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині дідусі чекають закінчення карантину, аби знову збиратися в «чоловічому клубі»

Попри тимчасову відсутність роботи, чоловік не сидить склавши руки, адже в родини є дача, «Вирощуємо картоплю, буряки, моркву й усіляку іншу городину. А ще завели курочок і кроликів, за якими доглядаю я і батько», – зазначив Михайло.

Має чоловік і захоплення – це читання. Окрім періодичних видань, із яких обласна газета «Голос Чернігівщини ЧЕЛАЙН» – найулюбленіша, читає книжки. Особливо йому подобаються розповіді, в яких ідеться про життя в селах і працьовитих людей. Буває, що й у бібліотеку імені Короленка Михайло ходить, бере книжки додому, перевагу надає детективам.

Має чоловік і мрію.

«Знайти хорошу роботу і поїхати до Одеси, бо на морі був усього раз, коли навчався в школі, у третьому класі», – зізнається Михайло.

Нині ж своє головне життєве завдання він вбачає у вихованні дочки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button