Суспільство

Сміттєвий жах у Чернігові (Фотофакт)

Користувач Facebook Євген Волошин оприлюднив фотографії, на яких зображені переповнені сміттям контейнери на чернігівських вулицях Льотна і Волковича. Також автор написав відповідний пост-обурення з цього приводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині мер оголосив фотополювання на «засранців»

«Мікрорайон Льотна та Волковича. Обслуговує КП ЖЕК-13. Далі і сенсу не було фотографувати всі інші контейнерні майданчики, які обслуговує КП ЖЕК-13 (самі здогадайтеся, що там коїться). Економія пального та зусиль чи просто халатне ставлення до своєї роботи?

Надворі – вівторок, робочий день, а сміття як лежало з вихідних, так і лежить.

Розумію, що все це накидало бидлонаселення нашого міста, але не розумію, чому КП ЖЕК-13 його досі не прибрало. Та тому, що КП ЖЕК-13 реагує тільки на заявки з застосуванням піндюлей.

п.с. Прошу населення нашого міста не бути бидлом і не викидати своє сміття поруч з контейнерами, і не треба мені говорити, що там не було місця.

Ну, а з ЖЕК-13 я сам розберуся та залучу міський кол-центр ЖКГ», – йдеться в пості.

На публікацію відреагувало чимало містян, причому майже всі відгуки негативні.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Там все уже убрано.Жек не может дежурить весь день и ловить этих засранцев. А волошин пусть меньше фоток делает,а сам подежурит и поймает их. А то только и пишет тот должен делать то,а тот то. Только языком на диване и трепает.

  2. С нашим народом порядка никогда не будет. Такое чувство что автор живет на этот контейнерной площадке что все про нее пишет. Может это он тот быдляцкий народ который и устраивает там свинарник?

  3. у нас все вивозиться и прибирається(обслуговує ЖЕК-13)хто винен що на цьому районі така сволота живе. Автор краще не фото б робив,а перестрів того хто наробив цей безлад. Я б на місці жека взагалі їм би не прибирала.швиденько б і цих козлів знайшли б. А то тільки писати зо хтось комусь щось винен.охі у нас і народ…

  4. я скажу, что у Нас в Чернигове мусор и снег убирают не мэрчики или жэковцы, а простые работяги, за зарплату….спросите у уборщиц и остальных сами… И когда так называемое быдло выкидывает мусор куда попало, то его нужно срочно убрать, а когда падает снег — ловить налету и отбрасывать на газоны…

Back to top button