Суспільство

На Чернігівщині мер оголосив фотополювання на «засранців»

Весняна фотоакція «Сфоткай засранця» – так назвав свою ініціативу міський голова Корюківки Ратан Ахмедов. Умови відповідної акції він описав у місцевій спільноті в соцмережі.

«Ви молода, гарно вихована та чемна людина і у Вас є смартфон із хорошою фотокамерою? Якщо так, тоді запрошую взяти участь в акції «Сфоткай засранця». Якщо в місті Корюківка Ви стали свідком, як засранці викидають побутове сміття (об’ємні пакети, сумки, інші ємності) в урни, що стоять по місту, складають десь під дерево/стінку/куточок… негайно діставайте камеру й увіковічніть цей подвиг на фото. Зроблені фото надсилайте мені в особисті повідомлення», – написав мер.

За такі дії чиновник обіцяє «+100500 лвл в карму», а автори якісних фото отримають додатковий бонус – 50 грн поповнення рахунка свого смартфона.

«Фото мають бути читабельними, хорошої роздільної здатності, щоб можна було ідентифікувати засранців», – наголосив Ратан Ахмедов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корюківка презентувала епохальний проект

Він також гарантує анонімність авторам і окремо пояснює, хто такі «засранці» та як їх ідентифікувати.

«Засранці – це такі істоти, які ззовні схожі на людей, проте, на відміну від них, вони продукти своєї життєдіяльності розкидають як попало і де попало, таким чином створюють дискомфорт людям. Роблять вони це, попри те, що люди забезпечили засранцям регулярне вивезення сміття. Що цікаво, засранці колись також були людьми і навіть можуть ними знову стати», – так оптимістично закінчує своє повідомлення міський голова.

До речі, місцеві жителі Корюківки активно відреагували на допис, жваво коментують і перепощують його.

Нагадаємо, в Корюківці вже штрафують за сміття і собак без намордників.

Ще статті по темі

12 коментарів

  1. Что вы там курите в Корюковке своей? Макаренко, прекращай!)))))

  2. Як можна такі заголовки писати? Ніякої культури мовлення і написання

    1. Мені здається, перші жертви «полювання» вже і об’явилися )))

    2. Речі треба називати своїми іменами. Якщо люди безкультурні, то чому їх називати людьми, якщо вони — ЗАСРАНЦІ.

      1. Шановний борець, ви можете один одного називати як завгодно, з огляду на те, наскільки ви є вихованою особою. Але коли ми говоримо про розвиток висококультурної і високодуховної нації, опускатися у заголовках до «базарного» рівня — це перебір. Сайтами блукають підлітки і купа не зовсім врівноважених людей. Не треба їх виховувати «базарною» мовою.

    3. Брудна лайка має чіткі культурні особливості для кожного народу, що він її використовує. Для українців центральним і найуживанішим є слово «срака», яке історично вживалося і вживається в безлічі контекстів…
      Чому ж ми — українці повинні соромитися цього слова і вважати нерозвиненими тих, хто їх вживає.
      Нерозвинені — це ті, хто на право і на ліво розкидає сміття, тому що цим ЗАСРАНЦЯМ в ньому і жити!

  3. Как немцев в своё время приучили к чистоте. Долгое время немцы вываливали мусор, золу, сдохших домашних животных, кости и помои с кухни тупо за забор, или куда придётся. Как результат имели антисанитарию, болезни и загаженные до невозможности деревни и города.

    В XV веке графа Вюртембергского достала эта вонь, и он начал издавать указы, что мол навоз и дерьмо, которое производит скотина и люди, надо вывозить за околицу или хотя бы на речку , причём только ночью. На указы конечно забили, так как проверять их выполнение было нереально, а полицию к каждому сараю ставить дороговато, да и взятки и угощения для служителей закона отменить было трудно.

    Тогда граф издал новый указ, в результате которого швабских городах резко стало ЧИСТО. Суть указа сводилась к следующему: если вы заметили, что ваш сосед пару недель не убирает мусор, и не донесли на него, то наказан будет не только он, но и вы. А если вы донесли, то у вас есть право на часть его земли. В результате каждую субботу все демонстративно и тщательно убирали мусор перед своим двором, резонно опасаясь стукачества и соседских козней

  4. а живодеров в намордниках и наручниках уже водят?

  5. Останнім часом Корюківка дійсно стала значно охайнішою. І задля такої мети всі засоби годяться. Мер 100 % правий. І багатьом корисно було б у нього повчитися.

    1. Ратане, скромніше строхи про себе говори, скромніше))

      1. Ратан тут не сидить! Клав він болта на таких дебілів, як ти. Придурків, які розкидують сміття навколо і повсюди, потрібно суворо карати, а не цілувати в дупу….. «оніжедеті» «тиніхуянетолірантний» і прочу діч задовбало чути. На виродків жорстокі методи

Back to top button