Суспільство

«Сміттю так»: ніжинці не хочуть виходити на суботник

Прихід тепла до міста Ніжин показав, наскільки вихованими є його жителі. Сніг всю зиму приховував купи сміття, яке так старанно викидали жителі цього ж міста.  Однак тепер він «музолить очі» всім.

image-1[1]

У спільноті «Ніжин SOS» з’явилось опитування, в якому ніжинців запитали чи готові вони допомогти комунальним господарствам навести лад у місті. За три дні в ньому взяли участь більше тисячі людей.

Та результати виявились не досить привабливими — більшість все ж вважає, що прибиранням міста мають займатися комунальники, так як отримують за це заробітну плату. Крім того, цю відповідь вони аргументують так, що не бажають прибирати за «тваринами», які нічого не засвоять та продовжать так само засмічувати Ніжин.

Все ж, майже 500 чоловік підтримали думку про те, що готові прийняти участь в суботнику. Якщо ж автор опитування втілить задум в життя, було б цікаво побачити скільки людей насправді візьмуть участь в заході.

Джерело: Уездные новости

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. В службах зайнятості дуже багато тих, хто отримує гроші і нічого не робить. Всі хто стоїть в службах зайнятості повинні залучатися до громадських робіт, в т. ч. і по прибиранню сміття в містах. Якщо не бажають то ім нічого не платити. Це буде справедливо.Крапка.

Back to top button