Суспільство

Смуга перешкод: чернігівські матусі обурені станом доріг у місті (Фото. Відео)

Чернігівка Наталія Кулінченко опублікувала у соцмережі пост гніву. Жінку, яка є мамою маленької дитини, обурюють чернігівські дороги, які не пристосовані для дитячих візочків.

Зокрема, Наталія Кулінченко зазначає, що постійно стикається з ситуацією, коли не в силах не те що закотити, а навіть заштовхнути візочок з проїжджої частини на тротуар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без Атрошенка і тут не обійшлося: нові подробиці дороги за 108 мільйонів

«Вже доводилося зварювати базу, що тріснула, першої коляски і коли виїжджаєш з новою яка, до речі, коштує не копійки нині, то подумки прораховуєш, скільки разів вона витримає такі підйоми і спуски», — пише чернігівка

Молода мама не розуміє, чому дорогу відремонтували, а бордюри по вулиці Шевченка і досі у стані, як на фото, які опубліковані разом із постом.

«Чому не можна відразу робити нормально? Чому в нас все як завжди робиться через …?! А ще я не розумію, чому ніхто не контролює якість проведення робіт, не перевіряє результат? Як керівництво міста взагалі може допускати таке виконання робіт?» — дивується Наталія Кулінченко.

На підтвердження своїх слів молода мама додала відео того, як щоразу доводиться долати «смугу перешкод».

Варто зазначити, що у коментарях до посту жінку підтримали чернігівці, зокрема, й інші матусі.

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. Согласна, возле областной стоматполиклиники не лучше, с коляской гулять не реально….

  2. Біля дитячої поліклініки на Рокосовського, як і по всій вулиці, теж саме!!! Мало того, такі тротуари залишилися ще з минулого року.

  3. Тоже самое и возле музыкальной школы. Ребенка из коляски вытрусишь пока на тротуар ее затолкаешь

  4. Сил нет уже ездить по этим бордюра. Каждый раз сдаешь ходьбу с препятствиями

  5. Какая страна такие и дороги! Ничего для людей!!!! В руинах живем!

  6. Вопрос не в дорогах, фирма подрядчик, УКРТРАНСБУД хватается за все, активно начинает, а потом забрасыват то что начала и переходит к активному начинанию в другом месте, такое по всему городу

Back to top button