Суспільство

Сновська міськрада лідирує в рейтингу зарплат секретарів північного району

Проєкт «Місцеві медіа» підбиває фінансові підсумки 2023 року. До вашої уваги рейтинг зарплат секретарів міських та селищних рад Корюківського району за минулий рік.

У переліку представлені Корюківська, Сновська, Менська, Сосницька громади. Що ж до Холминської ТГ, то в зазначений період там був відсутній секретар селищної ради. Варто зазначити, що в Холмах ця виборна посада вакантна вже впродовж тривалого часу.

У рейтингу враховувалися лише заробітні плати (з офіційними доплатами та преміями), отримані безпосередньо за основним місцем роботи (міська або селищна ради). Інші доходи – відсотки з банків, дохід від продажу, надання майна в оренду і т.д. до уваги не бралися.

Отож, маємо наступне:

1) Наталія Володимирівна Авдієвська – секретар Сновської міської ради, заробітна плата за основним місцем роботи склала 510 723 грн (в середньому 42 560 грн на місяць).

2) Андрій Леонідович Ткач – секретар Сосницької селищної ради, заробітна плата за основним місцем роботи склала 472 381 грн (в середньому 39 365 грн на місяць).

3) Анастасія Вікторівна Плющ – секретар Корюківської міської ради, заробітна плата за основним місцем роботи склала 410 902 грн ( в середньому 34 241 грн на місяць).

4) Юрій Валерійович Стальниченко — секретар Менської міської ради, заробітна плата за основним місцем роботи склала 336 382 грн (в середньому 28 031 грн на місяць).

Декларація Анастасії Плющ:

https://tinyurl.com/y3etdd4y

Декларація Юрія Стальниченка:

https://tinyurl.com/yvenftcr

Декларація Андрія Ткача:

https://tinyurl.com/46yr7cka

Декларація Наталії Авдієвської:

https://tinyurl.com/ykz9w5je

Джерело: «Місцеві медіа»

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button