Суспільство

Сьогодні у адвокатів – професійне свято

Грудень щедрий на свята для професій, де працюють юристи за фахом. Так, 1 грудня – День працівників прокуратури України, 15 грудня – День працівників суду, 17 грудня – День працівника державної виконавчої служби, 19 грудня – День адвокатури.

Сучасний розвиток України як демократичної, соціальної, правової держави неможливий без належного функціонування правових інститутів, діяльність яких спрямована на захист прав і свобод людини. Одним із таких інститутів є адвокатура.

Сьогодні разом із країною адвокатська спільнота проходить непростий шлях реформ в усіх сферах життя, бере участь у процесі вдосконалення діяльності правоохоронних органів і судів, долає труднощі самоврядування, щоби зрештою від Його Величності Закону, а не мінливих політичних вітрів, залежало забезпечення прав, гарантованих нашим громадянам Конституцією України.

Саме від професії адвоката залежать долі багатьох людей, політичних інститутів, а подекуди й держави. Адвокат завжди виконує складну, але благородну місію, яка потребує відповідного рівня освіченості та моральних якостей.

Колектив ЧЕline з професійним святом – Днем адвокатури – вітає Раду адвокатів Чернігівської області та Кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури Чернігівської області!

Прийміть побажання міцного здоров’я, великого людського щастя, добробуту та родинного тепла.

Нехай людська шана, повага й довіра стануть гідним орієнтиром у вашій щоденній роботі. Нових вам професійних звершень на ниві благородного служіння його величності Закону, утвердження незалежності та демократизму на теренах нашої молодої Української держави.

Миру вам, Миру нашій Україні!

Ще статті по темі

Back to top button