Суспільство

Солодкі подарунки від «Нашого краю» вчать робити добро

*Актуально

Зовсім скоро «Наш край» розіграє цінні подарунки серед учасників новорічної акції #Наш_Край_оберігає. Про це розповів депутат Чернігівської обласної ради, керівник Чернігівської обласної організації ПП «Наш край» Сергій Баришовець.

«Наша акція не тільки вітає з новорічними святами, а й вчить робити хороші справи. Адже великі зміни починаються з рідної домівки, з рідного краю та з кожного з нас. За умовами акції кожен охочий міг отримати подарунковий набір цукерок, просто написавши нам особисте повідомлення на офіційну сторінку партії у фейсбуці. За кілька тижнів до нас надійшли тисячі запитів. І кожен, хто звернувся, отримав солодкий подарунок до Нового року!» – повідомив Сергій Баришовець.

Але це ще не все! Кожна коробка з-під цукерок – ще й годівничка для птахів! Змайструвати її дуже просто: треба зробити отвори з боків, де на картоні знаходяться пунктирні прорізи, наповнити її зерном і розмістити на дереві або за вікном.

265706789_974416856790145_7703088686367465089_n

«А ще – добро завжди повертається! Щоб виграти цінні подарунки від «Нашого краю» треба розмістити у фейсбуці фото або коротке відео зі своєю годівничкою з хештегами #Наш_Край_оберігає та #Наш_Край_Чернігівщина_оберігає. Власники і власниці годівничок із найбільшою загальною кількістю лайків і перепостів отримають цінні призи!», – розповів керівник депутатської фракції «Наш край» на Чернігівщині.

Переможців оголосимо 26 січня. Подробиці акції читайте тут: https://www.facebook.com/nashkray.org/posts/445310450392119

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button