Суспільство

Солодкий смак канікул: для школярів із Куликівки влаштували свято (Фото)

Цьогорічне закінчення навчального року куликівським талановитим дітлахам запам’ятається надовго. Адже за ініціативи та підтримки Благодійного фонду Валерія Давиденка «Наш край» для них організували конкурс декоративно-прикладної творчості на тему «Куликівщина — наш рідний край» із солодкими призами частуванням, дотепними завданнями та веселими іграми.

До конкурсу і юні учасники, а це близько 70 дітей, і організатори поставилися серйозно, бо всі готувались завчасно. Дітлахи старанно виконали домашнє завдання – намалювали малюнки на тему «рідного краю», а дорослі працювали над сценарієм заходу.

І ось 24 травня Центр позашкільної освіти гостинно відчинив свої двері для гостей та учасників творчого заходу.

Олександр Любарець, голова Благодійного фонду «Наш край» народного депутата України Валерія Давиденка у своєму вітальному слові наголосив, що всі дорослі, причетні до заходу, прагнули подарувати дітям гарний настрій і смачні солодкі сюрпризи.

Спершу відбулося нагородження дітлахів – переможців образотворчого конкурсу, які виконали малюнки в техніках акварель і гуаш.

Примітно, що юних художників переповняло почуття патріотизму та гордості за свою Куликівщину, адже малюнки виконували з любов’ю.

«Люблю свій край за те, що я тут народилася і живу. І все довкола тут гарне. Я вже встигла побувати в інших містах, але найкомфортніше почуваюся вдома. Куликівка – найкраща», – сказала одна з переможниць конкурсу 13-річна Марія Пінчук.

До конкурсу діти підготували не тільки малюнки, а й вивчили віршики про рідну землю. Охочих розказати їх було дуже багато.

А ще був конкурс вишиванок, коли школярі демонстрували своє патріотичне вбрання. У цьому конкурсі перемогла 8-річна Аня Хлистун. Вона розповіла, що вишиванку їй купила мама і що в ній їй дуже зручно. Дівчинка також готувала свій малюнок на художній конкурс.

«Зобразила хатку, дерева, квіти, небо і сонечко. Знаю, що саме це і є рідний край», – каже маленька переможниця.

Далі були веселі ігри і конкурси на свіжому повітрі. А після цього організатори запросили всіх учасників конкурсу за солодкий стіл із тортами. Також усі присутні діти отримали солодкі подарунки.

Сповнені позитивних вражень і емоцій, школярі розійшлись по домівках. Багато з них казали, що цей приємний день запам’ятають надовго.

Ще статті по темі

Back to top button