Суспільство

Співачка з Чернігова перемогла на міжнародному конкурсі

Солістка Чернігівського обласного філармонійного центру Марина Коваленко зі своєю піснею «Не залишай» посіла перше місце у міжнародному конкурсі «New York Starlights» у категорії «авторська пісня».

Прем’єра твору відбулася у жовтні минулого року – у концерті для захисників та захисниць України. «Не залишай» — яскрава і болісна, вистраждана і обнадійлива пісня-відчуття, в якій сконцентрувалися страхи і прагнення чернігівців у час великої війни.

«Дуже багато конкурсантів взяли участь у конкурсі — автори, виконавці, творчі колективи, — розповідає Марина Коваленко. — І кожному болить головна тема — війна».

Про це повідомляє Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм.

Співачка зазначає: «Звісно, я хотіла і хочу, щоб якомога більше людей почули мою авторську пісню, щоб дослухалися до слів «Не залишай свою Україну!», адже ці слова — символ єдності українців».

Переможна композиція, набравши 98 балів із 100 можливих, пройшла два тури конкурсного відбору «New York Starlights» — творчої програми, яка публікує, рекламує і просуває роботи учасників, яка робить таланти відомими. Організатори зазначають: учасники отримують фахове оцінювання, коментарі майстрів, призи, а також просування і рекламу в Україні, Європі і США.

Вашій увазі стаття про талановиту чернігівську вокалістку Марину Коваленко – «Не залишай!»: чернігівська вокалістка Марина Коваленко написала пісню, аби підтримати українців.

Ще статті по темі

Back to top button