КоронавірусСуспільство

Співголова партії «Наш край» продовжує підтримувати медзаклади Чернігівщини

Народний депутат України, співголова партії «Наш край» Валерій Давиденко продовжує підтримувати медичні заклади Чернігівщини у період протидії поширенню коронавірусу.

Ще одну партію засобів захисту він передав для медичних працівників Менського району – у районну лікарню, а також центр первинної медичної допомоги. Необхідні медикам засоби вручив керівник районного осередку партії «Наш край» Володимир Булавка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Чернігівського району отримали великодні подарунки від благодійного фонду «Наш край»

E1BD0C01-B0A6-4C59-8499-E0BF953890D6

Народний депутат виконав прохання медпрацівників і передав захисні костюми, багаторазові респіратори FFP3, медичні маски – про забезпечення якими медики просили найбільше. Також медперсонал отримав дезінфектори, одноразові рукавички, бахіли, медичні шапки і рукавички з довгими манжетами.

«Усе це має захищати лікарів, які працюють у мовах епідемічної загрози.

Допоміг із закупівлею і важливих антибіотиків, що застосовують у лікуванні вірусних пневмоній. А для районної лікарні передав експрес-тести», — повідомив Валерій Давиденко.

Одночасно він потурбувався про надійний захист медиків Ніжинського і Носівського районів. В обидві районні лікарні співголова партії «Наш край» передав медикаменти, а також Ніжинській міській – експрес-тести на коронавірус, у Носівську ЦРЛ – безконтактні термометри. У Ніжині допомогу передали депутки від «Нашого краю» Ірина Грозенко та Ірина Онокало.

«Як і минулого разу, закупив для персоналу Ніжинської і Носівської ЦРЛ, Ніжинського міського і районного, а також Носівського районного центрів первинної меддопомоги партію засобів захисту — костюми, рукавички, респіратори, бахіли, шапки тощо. Бажаю усім медичним працівникам мужньо вистояти епідемію. Як і обіцяв, буду їх підтримувати», — підкреслив Валерій Давиденко.

Як повідомлялося раніше, медикам Носівки, Ніжина, Сосниці, Новгорода-Сіверського, а також 208-го округу (Борзнянський, Бахмацький, Куликівський, Менський, Талалаївський і Ічнянський райони) Валерій Давиденко передав 20 тис. масок, 10 тис. рукавичок, 1000 багаторазових респіраторів FFP3, 500 захисних костюмів, а також окуляри, дезінфектори.

*Актуально

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button