Суспільство

Стало відомо, хто наразі очолює міграційну службу в Чернігівській області

Юлія Кран очолила Управління Державної міграційної служби в Чернігівській області, – про це в офіційному коментарі ЧЕЛАЙН повідомили представники Державної міграційної служби. 

«Посада начальника Управління ДМС у Чернігівській області станом на 19.07.2024 є вакантною.
Разом із цим наказом ДМС від 18 червня 2024 року на Кран Юлію Олександрівну, першого заступника начальника Управління ДМС у Чернігівській області, покладено виконання обов’язків начальника Управління ДМС у Чернігівській області тимчасово (до призначення в установленому порядку начальника Управління ДМС у Чернігівській області)»
, – йдеться в коментарі ДМС України для ЧЕЛАЙН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині відновили пошкоджений вандалами скейт-парк (Фото)

За даними аналітичної системи «YouControl», Юлія Кран до призначення в Чернігові працювала начальником Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби в місті Києві та Київській області. Також з інформації, розміщеної на «YouControl», відомо, що жінка працює в органах ДМС України з 2017 року.

Відповідно до процедури, офіційно нового керівника Управління Державної міграційної служби у Чернігівській області має призначити на посаду голова ДМС за погодженням із міністром внутрішніх справ і головами відповідних місцевих держадміністрацій.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button