Суспільство

Стало відомо, що буде з карантином у школах Чернігова

Як ми вже повідомляли, школярів Чернігова відправили на вимушені канікули через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ. 9 лютого у міських школах був останній день навчань. Обмежувальні заходи були введені на тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кількох районах Чернігівщини школи закрито на карантин. ОНОВЛЕНО

Сьогодні ж, 15 лютого, на своє засідання в Чернігівській міській раді зібрався оперативний штаб для координації дій щодо запобігання розповсюдженню захворювань на грип та ГРВІ. На засіданні було вирішено почекати понеділка, коли діти прийдуть на навчання в школи. І вже потім зробити висновки про можливе оголошення продовження карантину.

Оперативний штаб збереться у вівторок, 20 лютого.

Ще статті по темі

7 коментарів

  1. Доволі суперечливе рішення. Алогічне. Діти вийдуть, а ми подивимося? Завжди існує більше ніж одне рішення, але вірне тільки одне.

  2. Моя дитина ще й досі хворіє. В понеділок до лікаря.

  3. Такое ощущение, что у Хонич сеть аптек, боится прибыль потерять.
    Мнение медиков во внимание не берётся совсем?

  4. Дитина в селі у бабусі. Мені їхати забирати її за 100 кілометрів, щоб сходити в понеділок в школу, а якщо продовжать карантин, куди мені її подіти. Назад в село, але у мене робота і часу, щоб відвезти немає та ще й витрати. Більш розумнішого рішення придумати не змогли.

  5. Моя думка , пока лікарі не дозволять ходити до школи
    Хай сидять у дома , а навчальну програму догонять,
    Краще переседіти тиждень , ніж хворіти 2 тижня

  6. у меня у ребенка 8 дней !! была высокая температура , а сколько денег в аптеку отнесли — страшно ( к тому же двое детей переболело ) наверное кому то очень выгодно не вводить карантин вовремя!!! все для людей(((

  7. Почему все не ради карантину пускай дети пересидят дома ето лучшее решение чем заболеть тежолой болезню

Back to top button