Суспільство

Ковзанка в Чернігові: відомі дата відкриття та ціни

Відкриють ковзанку для відвідувачів цього року раніше, аніж зазвичай. До 5 грудня всі роботи з облаштування та запуску мають завершити. Працюватиме льодовий майданчик незалежно від температурних і погодних умов упродовж чотирьох місяців. Одночасно вміщуватиме приблизно сто відвідувачів. У зв’язку з карантинними обмеженнями та постановою уряду щодо посилення вимог до карантинних правил, пускатимуть дорослих відвідувачів лише за наявності зеленого ковід-сертифікату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічні «атракціони»: міська влада розповіла про святкову програму Чернігова на новорічно-різдвяні свята (Відео)

Графік роботи ковзанки залишиться незмінним, як і торік: з 10-ї години ранку до 10-ї вечора. Передбачені також технічні перерви. Ціна атракціону цьогоріч, у зв’язку з подорожчанням електроенергії та водопостачання, буде трохи вища, але не набагато, запевняє директор Центрального парку культури та відпочинку.

Якщо квиток коштував для дітей 70 гривень, а для дорослих – 80, вартість зросте на 10-20 гривень. Прокат ковзанів входитиме у вартість.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: ТРА «Новий Чернігів»

Ще статті по темі

Back to top button