Суспільство

Стало відомо, які премії отримують керівники структурних підрозділів Чернігівської міськради

Чернігівський громадський активіст Олександр Гашпар на своїй сторінці у соцмережі Facebook опублікував інформацію про преміювання (у відсотках від заробітної плати) керівників структурних підрозділів Чернігівської міської ради.

«Пам’ятаєте, на суді у Львові, де розглядалась апеляція чернігівського міського голови на рішення Яворівського районного суду, прокурор озвучував розпорядження про преміювання міським головою власного водія. Зокрема, було озвучене розпорядження про те, що водій міського голови в березні 2022 року отримав премію в розмірі 300% посадового окладу. Тоді у своїх поясненнях Атрошенко сказав, що всі працівники міської ради отримали в березні по 300% премії, оскільки працівники міськради займалися не властивою їм роботою: розливали запалювальну суміш по пляшках і розвозили хліб (хоча дуже багато людей в оточеному місті виконували таку саму роботу, але премій за неї не вимагали)», – зазначає Олександр Гашпар.

Активіст надіслав на адресу Чернігівської міськради запит, у якому попросив надати інформацію про преміювання не тільки водія, а й керівників структурних підрозділів Чернігівської міської ради.

«У таблиці перед вами преміальні виплати (у відсотках від посадового окладу) не лише водія міського голови, а й посадових осіб Чернігівської міської ради за 2022 рік. 300% премії – це звичайна цифра для начальників структурних підрозділів, які несуть «золоті яйця» для свого керівництва, ну, а рекордсменом виявився начальник управління земельних ресурсів, якому в червні 2022 року міський голова виписав премію в 700% його посадового окладу. От тільки шкода, не розшифровується, за які досягнення та заслуги була виписана така премія», – зазначає у своєму дописі Олександр Гашпар.

Ще статті по темі

Back to top button