Суспільство

Старіков вважає, що має однаковий мобільний номер із Зеленським (Аудіозапис)

 «Ви впевнені, що ви зателефонували тому, кому телефонуєте, а не президенту України. Впевнені, ні?», – так розпочав розмову із журналістом ЧЕline начальник комунального підприємства «Зеленбуд» Роман Старіков.

Усе почалося із того, що журналістка нашого видання зателефонувала вищезазначеному начальнику, бо хотіла дізнатися інформацію стосовно муралів, які вже почали малювати в Чернігові на перехресті вулиці Кирпоноса та проспекту Перемоги. Зокрема в нас було два запитання: хто художник і скільки коштуватимуть роботи?

Саме це цікавить і жителів обласного центру.

Коментувати та розповідати будь-які подробиці Роман Старіков категорично відмовився, мовляв, журналісти весь час перекручують інформацію, пов’язану з ним. Яку саме інформацію та про які публікації йдеться – не уточнив.

«Коли ми відкриємо цей парк, тоді і будемо розмовляти про це. З огляду на те, що ви даєте неповну інформацію, саме ваш портал. – Про яку Ви інформацію кажете? – Про ту, яка раніше була. Тому я не хочу вам давати будь-яку інформацію, краще напишіть, що відмовився із вами спілкуватися. Про катальпи ви писали, про ще щось ви писали», – сказав він.

На сторінці у Facebook КП «Зеленбуд» Чернігівської міськради ми прочитали, що мурали у відомстві обіцяють зробити до Дня міста, тобто до 21 вересня (хоча один із них може бути до того часу не завершений – зазначили в КП).

Також у дописі йдеться про те, що генеральним підрядником цих робіт є КП «Зеленбуд», а замовником – управління ЖКГ Чернігівської міської ради.

«Відповідно до затвердженого проєкту, мурали на стінах зазначених вище будинків не передбачалися, ця ідея з’явилася вже в процесі, тож проект потребує деякого коригування. Зараз цим оперативно займається фірма-проєктант.

Запропоновані ескізи вже розглянули члени комісії, до складу якої входили чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, головний архітектор, представники управління ЖКГ і КП «Зеленбуд». Найбільш схвальні відгуки отримали мурали, на яких зображені вулиці та колоритні будиночки якогось старого європейського міста. Один із них – із заквітчаними балконами та запаленим ліхтарем, інший – нібито веде кудись удалечінь, де проглядається чи то море, чи то гори.

Поки проєкт перебуває на стадії коригування, генеральний підрядник не озвучує прізвища художника, який виконуватиме ці роботи. Угода з ними наразі не підписана. Поки що не розголошується і вартість створення нових муралів», – йдеться в повідомленні.

Інформацію стосовно ціни та майстра не надали і журналістам Чернігів. UA.

Отже, можна припустити, що тут імовірні якісь корупційні схеми. Адже роботи вже почалися, а ні тендер не оголошено, ні роботи не оцінено.

Аби Роман Старіков не звинувачував нас у тому, що ми перекручуємо інформацію або ж невірно її трактуємо, – додаємо повністю всю телефонну розмову.

70592248_469780563877034_2274518197816262656_n

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button