Суспільство

Атрошенко відреагував на рішення суду 

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко відреагував на рішення Яворівського суду стосовно відстороненя його від посади на 1 рік.

Мер Чернігова в доволі різкій формі звинуватив Офіс президента в тиску на суд.

«Вельмишановний пане Президенте!

Сьогодні рішенням однієї людини була перекреслена воля майже 80% чернігівців. Чи є в країні хоч одна людина, яка повірить, що суддя Яворівського районного суду Львова без тиску з Офісу президента прийняв рішення відсторонити міського голову Чернігова права обіймати посаду мера терміном на 1 рік?

Дуже символічно, що сталося це в день місцевого самоврядування України за вказівкою ваших підлеглих.

Таким чином ваші підлеглі, пане Президенте, яскраво показали, що вони думають про місцеве самоврядування та яке місце відводять демократії та народу України.

Я розумію, пане Президенте, що Вашим підлеглим, з вікна нового Порше важко розгледіти закон, тяжко зрозуміти людей, мешканців напівзруйнованого Чернігова та усвідомити головну річ: в країні йде війна.

І під час війни місцеве самоврядування стало ще одним фронтом, який, поки наші воїни на передовій, захищає сім’ї українців тут. Вдома. Відбудовує міста. Забезпечує їх життєдіяльність», — зазначає Владислав Атрошенко.

Також мер Чернігова заявив, що буде подавати апеляцію.

«Дорогі чернігівці!

Ми разом з вами від початку війни.

Чернігів Місто-герой.

Місто дивилося смерті в очі. Але вистояло. І ми з вами вистоїмо. 

Я залишаюся. Я нікуди не йду. Я обов’язково подаватиму апеляцію. Вважаю це справою честі», — зазначив Владислав Атрошенко.

Ще статті по темі

Back to top button