Суспільство

Студентка Ніжинського вишу виграла сертифікат на участь у шоу «Україна має талант»

Студентка Ніжинського державного університету Ірина Шевченко на фестивалі-конкурсі талантів «Гармонія душі»,  що пройшов днями у Києві, виборола гран-прі — сертифікат на участь у шоу «Україна має талант».

Сертифікат дає право на участь у відомому талант-шоу без попередніх кастингів.

18112016_shevchenko1

Цього року на фестиваль до столиці з’їхалося понад 700 учасників з усіх куточків країни, всі вони продемонстрували високий професійний рівень.

Ірина Шевченко — багаторазовий лауреат численних співочих конкурсів. Дівчина закінчила Сумське вище училище культури і мистецтв, нині навчається на факультеті музичного мистецтва в Ніжинському державному педагогічному університеті імені Миколи Гоголя. Пісні у виконанні Ірини транслюються по радіо «Культура».

— Головний приз конкурсу — це путівка на шоу «Україна має талант», і його подарували мені, це велика приємність для мене. Я, чесно кажучи не дуже готувалась до конкурсу, адже майже ввесь час в мене забирає навчання та участь в різних концертах, але я все ж таки наважилась, і як виявилось, дуже вдало.

Мені було цікаво послухати інших конкурсантів, адже це розвиток, і без нього стати професійною співачкою неможливо. Атмосфера на конкурсі була дуже творчою, піднесенною, адже було представлено стільки різних жанрі, — сказала Ірина.

Джерело: mynizhyn.com

Ще статті по темі

Back to top button