Суспільство

Судитимуть 4 офіцерів із Гончарівського

На початку 2019 року військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України викрито 4 офіцерів на вживанні алкоголю та перебуванні на військовій службі в стані сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовослужбовець за збут наркотиків жителям Гончарівського отримав два роки

Так, 04.01.2019 в ході спільного виїзду військових прокурорів Чернігівського гарнізону з представниками Чернігівського зонального відділу Військової служби правопорядку до військової частини, дислокованої в смт Гончарівське Чернігівського району, виявлено заступника начальника штабу військової частини, командира і заступника командира танкової роти та командира взводу, які перебували в стані алкогольного сп’яніння. Зазначені офіцери як керівники під час навчань на полігоні повинні особисто контролювати дисципліну підлеглих військовослужбовців. Подібне ж порушення порядку несення військової служби могло призвести до надзвичайних подій із особовим складом і виникнення інших ризиків.

У зв’язку з викладеним щодо кожного із зазначених офіцерів окремо складено протоколи про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 172 – 20 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які скеровано до Чернігівського районного суду Чернігівської області.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Ще статті по темі

Back to top button